Mortadela s pistáciemi

Inspirovali jsme se Itálií. Mortadelu poznáte podle její typické mozaiky z tuku a pistácíí.

 

Celý popis
Kód produktu: 1333
Výrobce: Těšínské jatky, s. r. o.
  • Popis
  • Dotaz prodejci
Popis

Použití mortadely v kuchyni je velmi univerzální, hodí se k přípravě studených i teplých pokrmů. Přidává se do sendvičů, její rolky se plní sýrem nebo se přidává do slaného koláče z listového těsta

Mortadela s pistáciemi patří k nejznámějším italským specialitám. Skládá se z mletého vepřového masa a podlouhlých nudliček tuku, které tvoří její typickou bílou mozaiku. Hmota se narazí do umělého střeva  a pak se velice pomalu a šetrně povaří. Mortadela se krájí na velice tenké plátky, protože jedině tak se plně rozvine její aroma. 

 

Dotaz prodejci

Potřebujete poradit, který produkt je přesně pro Vás?
Nevíte si rady s výběrem nebo máte jakékoliv další otázky? Neváhejte se na nás obrátit a my Vám rádi pomůžeme.

povinné položky

Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování