Maso na uzený bok vybrané z libových boků, zauzené do zlatohněda a uvařené
1 Kč
Doporučený
Výrobek je tvořen z vepřového kolene a části kýty
1 Kč
Do zlatova zauzené a uvaření zadní koleno s kostí je pochoutka ke všem příležitostem.
1 Kč
Zauzené a uvařené přední koleno je vhodné na vaření i pečení.
1 Kč
Uzený hovězí jazyk je mezi uzenými masy specialita.
1 Kč
Specialita s vynikající chutí a vůní uzeného kuřete.
1 Kč
Specialita s vynikající chutí a vůní uzeného kuřete.
1 Kč
Specialita s vynikající vyváženou chutí uzeného kuřete.
1 Kč
Tučnější část boku, zauzená do zlatohněda a uvařená.
1 Kč
Fermentovaný bok, jemně zauzený.
1 Kč
Doporučený
Vysoká slanina s kůží, silně zauzená a dochucená s česnekem.
1 Kč
Slanina vyráběná z hřbetního sádla a zauzená na bukovém dříví
1 Kč