Bok z udírny

Bok z udírny

Top výrobek vyráběný klasickou domácí metodou.

Kotleta z udírny

Kotleta z udírny

Top výrobek vyráběný klasickou domácí metodou. 

Krk z udírny

Krk z udírny

Top výrobek vyráběný klasickou domácí metodou.

Kýta z udírny
Doporučený

Kýta z udírny

Top výrobek vyráběný klasickou domácí metodou.

Uzené filé

Uzené filé

Opracovaná kotleta bez kosti a tuku, zauzená a uvařená

Kladenská kotleta

Kladenská kotleta

Kladenská kotleta je vyrobená z vepřové pečeně, svázané motouzem, dobře zauzené.

Havířský bok

Havířský bok

Lisovaný havířský bok vyrobený z vepřového boku.

Milánská kýta
Doporučený

Milánská kýta

Fermentovaný, zauzený výrobek z kvalitní výběrové vepřové kýty.

Anglická slanina

Anglická slanina

Klasický výrobek uvařený z boku obarvený na černo

Uzená vepřová rolka

Uzená vepřová rolka

Vařená a uzená vepřová plec

Uzená krkovice bez kosti

Uzená krkovice bez kosti

Vepřová krkovice dozlatova zauzená na bukovém dříví.

Uzený lalok

Uzený lalok

Uzený lalok - vybraná část z prasete se dá konzumovat  po tepelné úpravě, ale i po studenu.

Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování